Το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, την Τρίτη 6 Αυγούστου,  έδωσε το παρόν με ενημερωτικό περίπτερο στο προαύλιο χώρο της Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Earlwood.

Το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας επιδιώκει με αυτό τον τρόπο να ενημερώσει τους συμπαροίκους για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην παροικία.

Της Πανηγυρικής λειτουργίας χοροστάτησε ο Επίσκοπος Απολλωνιάδος Θεοφιλέστατος Σεραφείμ, ο ιερατικός προιστάμενος της ενορίας Πάτερ Σωτήρης Δραπανιώτης και πλήθος πιστών.

“Σήμερα γιορτάζουμε την Μεταμόρφωση του Χριστού δηλαδή την διόρθωση του ανθρώπινου γένους από την αμαρτία που προσφέρει ο Χριστός μέσα από την διαδικασία της Μεταμορφώσεως.

Με αυτόν τον τρόπο θέλει να αναδείξει  πώς μπορούμε  και εμείς να το κατορθώσουμε με τις αρετές μας, την ζωή μας, την καλή μας βιοτή να ανεβούμε ψηλά και να βιώσουμε την δική μας μεταμόρφωση. Να γίνουμε σαν τον Χριστό, μικροί θεοί.”

Μετά το τέλος της Θείας Λείτουργίας στελέχη του προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας διένειμαν ενημερωτικό υλικό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες ό κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει το δωρεάν νούμερο 1800 66 77 42 Δευτέρα εως Παρασκευή από τις 8:30 εως τις 17:00 το απόγευμα ή να επικοινωνήσει μέσω διαδυκτίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του οργανισμού στο gwccs.org.au.

Was this post helpful?