Κείμενο-Φωτογραφίες: Τμήμα προβολής και προώθησης του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας

Από την Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2019, ξεκινούν και πάλι την λειτουργίας τους οι Ομάδες Ηλικιωμένων που συντονίζει το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής για το 2020.

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να δώσουμε μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία των Ομάδων αυτών. Οι Ομάδες Ηλικιωμένων (Seniors Group) είναι δωρεάν και λειτουργούν σε συνεργασία με τις τοπικές ενορίες, σε 27 προάστια του Σίνδεϊ, όπως επίσης στο Γούλανγκονγκ και στο Νιουκάστλ.

Οι ομάδες είναι “ανοικτές” σε όλους καθώς δεν προβλέπεται καμμία διαδικασία αξιολόγησης και δεν υπάρχει περιορισμός στο αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν.

Η κάθε Ομάδα λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα, είναι δίωρης διάρκειας και απολύτως δωρεάν. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι πρωινά τμήματα, που λειτουργούν 10π.μ.-12μ.μ το μεσημέρι, προσφέροντας ένα πρόγραμμα ενημέρωσης με ομιλίες, συμμετοχή σε επιτραπέζια παιχνίδια και εκδρομές, ενώ προσφέρεται καφές και γλυκίσματα.

Τα προάστια που λειτουργούν Ομάδες Ηλικιωμένων είναι:

Δευτέρα

Belmore, Blacktown, Hurstville, Liverpool, Thornleigh.

Tρίτη
Bankstown, Earlwood, Gymea, Mascot, Newcastle, Parramatta, Rose Bay, St Marys, Wollongong.

Τετάρτη
Campbelltown, Crows Nest, Gladesville, Manly, Newtown.

Πέμπτη
Βowral, Burwood, Hurstone Park,Kingsford, Kogarah, Marrickville, Parramatta.

Παρασκευή
Eastlakes.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν για πληροφορίες στον δωρεάν αριθμό 1800 77 66 42 του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας, Δευτέρα με Παρασκευή 8:30 – 19:00 το απόγευμα.

Was this post helpful?