Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης του “Walk-a-thon 2019”, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στο προαύλιο χώρο του Ναού του Αγίου Νικολάου ήταν η τελετή αποφοίτησης των Παιδικών Ομάδων Προσχολικής Ηλικίας του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας.

H τελετή είναι μία πρωτοβουλία διάρκειας 30 χρόνων, του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας , η οποία συνεχίζεται και από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, παραδίδοντας ιδιοχείρως στο κάθε παιδί χωριστά το αποδεικτικό αποφοίτησής του.

Μία επιβράβευση τόσο των λιλιοπούτειων μελών από τις 13εις Ομάδες Προσχολικής Ηλικίας που συντονίζει το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας σε όλο το Σίνδεϊ όσο και των γονέων τους που στηρίζουν τον θεσμό των δίγλωσσων αυτών ομάδων που στοχεύουν στην διατήρηση των Ελληνοθροδοξης παραδόσης και της ελληνικής γλώσσας.

Ομάδες Προσχολικής Ηλικίας λειτουργούν στις περιφέρειες, Kingsford, Parramatta, Burwood, Blacktown, Crows Nest, Earlwood, Gymea, Liverpool και Brighton.

Για εγγραφές στις Ομάδες Προσχολικής Ηλικίας (Playgroups) του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 95 67 20 21, 95 16 21 88 ή να εποκοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση childrenservices@gwccs.org.au.

Was this post helpful?