Την  Πέμπτη 30 Ιουνίου  2016, στον πανηγυρίζοντα  Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων  Νewcastle, τελέστη αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος το θεοφιλεστάτου Επισκόπου Απολλωνιάδος κ.κ. Σεραφείμ.

Παρόντες της θείας Λειτουργίας ήταν ο Επίτιμος Πρόξενος του Νewcastle, κύριος Αντωνιάδης Ζήσης, πλήθος πιστών της περιοχής καθώς και από ενορίες του Σίδνεϊ.

Ο θεοφιλέστατος κ.κ.Σεραφείμ στην σύντομη ομιλία του μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, καλωσόρισε τους ενορίτες μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανού.

Υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά την αμέριστη υποστήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Ναό των Αγίων Αποστόλων τόνισε,  το σημαντικό  έργο  που επιτελείται από τον ιερατικό  προιστάμενο της Ενορίας Κοινότητας,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και από τις κυρίες της Φιλοπτώχου.

Μετά το τέλος της λειτουργίας το διοικητικό Συμβούλιο της Φιλοπτώχου παρέθεσε γεύμα στο χολ του ναού σε όλους τους παρευρισκομένους.

Θα πρέπει να τονισθεί επίσης ότι στο προαύλιο χώρο του ναού, ήταν παρόντα  στελέχη του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας, προκειμένου τόσο να ενημερώσουν όσο και να απαντήσουν σε ερωτήσεις συμπαροίκων, για το σύνολο των κοινωνικών υπηρεσιών που προσφέρει στην περιοχή του Νewcastle.

Was this post helpful?